Conferinţa Risc de Ţară Coface 2017

​Mihai Miron, CEO, Ropharma: Piaţa farma va creşte până la 5-6%

24 mai 2017 Autor: Simona Tatu

In urmatorii ani sunt previziuni ca piata farma va ajunge la cresteri de pana la 5-6%, fiind un business mult mai predictibil decat era inainte de anii 2000, a spus Mihai Miron, CEO, Ropharma, în cadrul conferintei de Risc de Tara Coface 2017.

”Pentru urmatatorii anii sunt previziuni ca piata farma va cunoaste cresteri de pana la 5-6% . Este un business mai prezivibil decat era in prima parte a anilor 2000. Cred ca vom reusi sa evitam evenimente neplacute cum s-au intamplat in randul farmaciilor sau producatorilor de medicamente”, a spus Mihai Miron.

Piata farma si-a largit portofiliile de produse, in afara de medicamentele propru-zise, cele cu prescriptie mediacala, au aparut si medicamente fara prescriptie si suplimentele alimentare, unele dintre ele au un impact pozitiv asupra stitului de viata si al sperantei de viata, a mai spus Mihai Miron.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
crestere
, farma
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide