ZF 24

Nicolas Sarkozy si-a publicat videoclipuri personale pe pagina de Facebook

21.05.2009, 16:16 39

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, dornic sa se arate poporului ca un om din popor, si-a incarcat pe pagina personala de facebook videoclipuri ce il infatiseaza flirtrand si discutand politica mondiala cu sotia sa, Carla, scrie agentia de presa Thomson Reuters.

Pasiunea lui Sarkozy pentru ochelari de soare si ceasuri mari i-au atras porecla "President Bling-Bling" inca de la inceputul mandatului sau ca presedinte, si al mariajului sau cu fostul model, actualmente cantareata Carla Bruni, casatorie ce continua sa ofere subiecte ziarelor in cautare de stiri glossy.

Noua sa pagina pe Facebook ii infatiseaza latura sa mai sentimentala, si arata un Sarkozy in functia de sot, de om de familie. Intr-unul dintre videoclipuri apare Carla discutand cu un grup de femei ce viziteaza palatul prezidential, carora le povesteste pe un ton admirativ despre viata aglomerata sotului sau.

Atunci Sarkozy intra in camera si isi saruta sotia, care ii strange mana afectuos. “Trebuie sa fac o vizita presedintelui irachian,” a spus Sarkozi. Sotia sa ii raspunde prompt: “Minunat”. La plecare el ii spune “Sa ai grija de tine, draga!”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO