Numărul companiilor care vor acorda tichete sau carduri cadou angajatelor de 8 Martie va creşte în acest an cu 20%

17 feb 2017 Autor: Roxana Rosu

Numărul companiilor care vor acorda tichete sau carduri cadou angajatelor de 8 Martie va creşte în acest an cu 20%, aproximativ 1 din 5 firme urmând să  ofere aceste beneficii, spun reprezentanţii Edenred, emitent de tichete de masă şi cadou.

În 2016, peste 200.000 de angajate au primit, de 8 Martie, tichete si carduri cadou emise de Edenred.

„In acest an, estimam o crestere cu 20% a numarului de companii care vor acorda salariatelor tichete si carduri cadou de 8 Martie. In general, companiile mari si foarte mari au majorat inca de anul trecut valoarea si frecventa beneficiilor pentru salariati, astfel ca in 2017 tendinta de a acorda tichete sau carduri cadou se accentueaza in segmentul firmelor de dimensiuni mici si medii. Orientarea clientilor nostri este spre adoptarea solutiilor digitale atat pentru tichetele de masa, cat si pentru tichetele cadou”, spune Dana Sintejudean, Director General Adjunct al Edenred Romania.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
cadou
, tichete
, carduri
, 8 martie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide