ZF 24

O treime din vânzările BMW sunt livrări de flote pentru top-management

Dan Ştefan, managing partner al Autonom Services: Am achiziţionat un prim lot de şase unităţi din modelul BMW 518d, ca parte a unui proiect de achiziţii de cel puţin zece unităţi în fiecare an.

Dan Ştefan, managing partner al Autonom Services: Am achiziţionat un prim lot de şase unităţi din modelul BMW 518d, ca parte a unui proiect de achiziţii de cel puţin zece unităţi în fiecare an.

Autor: Bogdan Alecu

16.11.2014, 09:48 394
Importatorul BMW pe piaţa locală a vândut  389 de maşini ca parte a flotelor în primele nouă luni, iar până la finalul anului speră să ajungă la 445 de unităţi dintr-un total de peste 1.500 de maşini.
 
„Aceste volume (389 de maşini – n. red.) reprezintă maşini vândute către firmele de leasing operaţional şi companii. Din vânzările anuale ale BMW pe piaţa locală, acestea reprezintă circa 35%“, a spus Alexandru Bora, corporate and fleet sales manager, în cadrul BMW Group România.
 
Printre clienţii BMW sunt şi firme de leasing operaţional, care închiriază flote către companii, dar şi firme de închirieri auto. Com­pania Autonom din Piatra-Neamţ, controlată de Marius şi Dan Ştefan, este prima care a achiziţionat o flotă de şase automobile BMW 518d, care costă 47.800 de euro cu TVA inclusă.
 
„Am achiziţionat un prim lot de şase unităţi din modelul BMW 518d, ca parte a unui proiect de achiziţii de cel puţin zece unităţi în fiecare an. Acestea vor fi utilizate atât în sistem rent-a-car, cât şi transfer cu şofer pentru clienţi“, a spus Dan Ştefan, managing partner al Autonom Services.
 
„Printre clienţi de flote avem companii din farma, companii de consultanţă,  din IT&C. În general companiile comandă flote BMW pentru membrii consiliilor de administraţie şi pentru top-management şi în general sunt maşini de peste 50.000 de euro. Anul acesta spre exemplu, avem o achiziţie de peste cinci maşini cu preţuri de peste 50.000 de euro, dar şi o flotă de opt unităţi, model Seria 3“, a mai spus Alexandru Bora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO