ZF 24

Ogilvy PR a castigat contul de comunicare pentru PeliFilip

07.01.2010, 12:15 38

Agentia de relatii publice Ogilvy Public Relations (Ogilvy PR) acastigat in urma unei licitatii organizate la sfarsitul anuluitrecut contul de comunicare al casei de avocatura PeliFilip. OgilvyPR, care in 2008 a avut cele mai bune rulaje de pe piata cu o cifrade afaceri de 4,4 mil. de euro, va oferi servicii de strategie,consultanta, comunicare business to business, managementul relatieicu stakeholderii companiei, comunicare interna, comunicare cu mediasi managementul evenimentelor.

Ogilvy PR este biroul din Romania al retelei Ogilvy PublicRelations Worldwide, parte a grupului WPP. In Romania, agentia faceparte din grupul Ogilvy care a rulat afaceri de peste 100 mil. euro\n 2008 si ofera servicii specializate de corporate communicationsi consumer marketing, avand o echipa de consultanti cu experientalarga In relatii publice.

Printre clientii Ogilvy PR se numara: British American TobaccoRomania, Petrom, ING Bank, Heineken Romania, LG Electronics, SonaeSierra, Friesland Foods, Diageo, DuPont.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO