ZF 24

Orange apasă acceleraţia pe TV: 7 luni fără plata abonamentului la contracte încheiate pe doi ani

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

04.12.2014, 00:06 2871

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, are la sfârşitul acestui an cea mai agresivă campanie de achiziţie de clienţi noi pentru serviciul de televiziune prin satelit de pe întreaga piaţă, cei mai mari rivali de pe piaţa de servicii TV desfăşurând în schimb campanii pentru pachetele de servicii care in­clud şi telefonie şi net fix sau, în cazul RCS&RDS - pentru telefonia mobilă.

Orange, cel mai nou intrat pe piaţa de servicii de televiziune prin satelit (DTH), care a ajuns în mai puţin de doi ani la circa 5% din nu­mă­rul de abona­mente DTH (peste 110.000 de con­trac­te), le oferă clien­ţilor noi o perioadă de şapte luni gra­tu­ite de fur­ni­zare a ser­viciului în cazul contrac­telor semnate pe o perioadă de doi ani de zile. Abo­na­mentele la Orange TV au preţuri în­tre 22 lei (5 euro) şi 71 de lei (16 euro) pe lună, iar chiria lunară pentru re­cei­ver („decodor”) este de 11 lei (2,5 eu­ro). Campania Orange vizează în spe­cial propria bază de abonaţi pen­tru ser­viciile de telefonie mobilă, sau clienţii care sunt gata să semneze pentru un contract de telefonie mobilă, pentru că doar aceste două segmente de utilizatori sunt scutite de plata taxelor de acti­vare şi instalare, în valoare de 20 de euro fiecare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO