ZF 24

Orange: In 3 ore am primit 300 de comenzi pentru "cartela gratuita"

Orange rupe piata: cartele prepay gratis, cu livrare gratuita
02.04.2009, 17:16 358

Orange, numarul unu de pe piata locala de telefonie mobila, se asteapta sa faca vanzari de volum pe segmentul prepay dupa ce a inregistrat in 3 ore 300 de comenzi in cadrul campaniei prin care operatorul ofera si livreaza gratuit la domiciliu cartele sim prepay pentru utilizatorii care inregistreaza o cerere pe site-ul companiei.

“Obiectivul principal al lansarii noului concept pe piata locala este cresterea vanzarilor de produse Orange PrePay prin mediul online. Credem ca vom atrage un numar foarte mare de noi clienti prin oferta Orange PrePay, deoarece am incercat sa facem procesul de comanda online cat mai simplu. Astfel, in numai 3 ore de la transmiterea comunicatului de presa au fost comandate online 300 de cartele Orange PrePay, fara sa fi inceput campania de comunicare propriu-zisa”, a declarat pentru ZF Andreea Belenes, Online Division Manager al Orange Romania.

Orange este cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, cu peste 10,3 milioane de clienti, la finele anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO