ZF 24

Organizatorii concertului din Bulgaria: Show-ul Depeche Mode de la Bucuresti a fost anulat

Organizatorii concertului din Bulgaria: Show-ul Depeche Mode de la Bucuresti a fost anulat
14.05.2009, 09:37 18

Promotorii bulgari Sofia Music Enterprises, care organizeaza concertul trupei Depeche Mode din Bulgaria, programat luni, au declarat pentru Mediafax ca show-ul de la Bucuresti al formatiei, programat sambata, a fost anulat, la fel ca si cele de la Atena si Istanbul.

Pana in prezent, reprezentantii Emagic, organizatorii concertului Depeche Mode de la Bucuresti, nu au confirmat anularea evenimentului. "Conform www.depechemode.com si www.purpleconcerts.eu, show-urile Depeche Mode programate la Atena si Istanbul nu vor mai avea loc la data stabilita. In ceea ce priveste, insa, concertul de pe 16 mai din Capitala, acesta nu este anulat, asteptam vesti privind starea de sanatate a lui Dave Gahan, precum si pozitia oficiala a reprezentantilor trupei privind concertul de la Bucuresti si celelalte show-uri din turneu. In curand vom reveni cu informaţii pe acest subiect", au declarat oficialii Emagic. Mai multe detalii despre concertul de sambata al Depeche Mode cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO