ZF 24

Patriciu catre tineri: Ramaneti in tara daca vreti sa ajungeti cineva!

javascript:void(0)

27.08.2009, 14:19 42

Omul de afaceri Dinu Patricu care a finalizat recent exitul din Rompetrol, devenind unul dintre cei mai "lichizi" antreprenori din piata, spune ca adevaratele oportunitati de cariera sunt in Romania, nu in strainatate.

"Eu calatoresc aproape zilnic in toata lumea si pot sa va spun ca oriunde te-ai afla, tot strain esti. Ca strain este mai greu sa ajungi cineva. Peste tot ai posibilitati limitate de a-ti face o cariera", a declarat omul de afaceri Dinu Patriciu, la lansarea proiectului joburilaorizont.ro. dezvoltat de Fundatia Dinu Patriciu, in parteneriat cu Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), care isi propune sa atraga in Romania absolventii romani care studiaza in strainatate.

Patriciu a explicat faptul ca sansele de a ajunge pe o pozitie inalta sunt mai ridicate in tara, decat in strainatate, intrucat efortul si munca pe care trebuie sa le depui sunt mult mai mari in strainatate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO