ZF 24

Peste 3 milioane de romani au intrat in 2010 cu ProTV

 Peste 3 milioane de romani au intrat in 2010 cu ProTV
02.01.2010, 19:07 21

Romanii au petrecut ultima noapte din an alaturi de State deRomania si invitatii lui, la "Revelionul fara numar" difuzat deProTV. Telespectatorii ProTV au intampinat asadar 2010 cu multamuzica, glume si dans, intr-un spectacol perfect pus la cale deState de Romania si "famelionul". Cei mai tari artisti aimomentului au fost adusi in scena de Cabral si Pavel Bartos intr-ocompetitie a bunei-dispozitii si a veseliei. Au venit sa-I cantesau sa-I incante privirea lui State Loredana, Andra, AndreeaBanica, Anda Adam, Iulia Vantur sau fetele din "Aniela". Flacara aavut si ea sustinatori de seama, care s-au ocupat cum trebuie detoata atmosfera: Alex Velea, trupa Zero, Babi Minune sau Jean de laCraiova.

ProTV a fost lider detasat de audienta, romanii fiind cu ochii pe"confruntarea" dintre State si Flacara. Conform GFK Romania, inintervalul 21:46 - 01.17, la nivelul publicului urban, ProTV ainregistrat 10.7 puncte de rating si o cota de piata de 22%, intimp de Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea cu 7.3 puncte derating si o cota de piata de 14.9%. Statevilionul si Flacavilionulau fost preferate si de publicul commercial din mediul urban cuvarste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV inregistrand oaudienta medie de 12.2 puncte de rating si o cota de piata de 27.7%, de aroape doua ori mai mult decat Antena1, care a obtinut doar6.8 puncte de rating si 15.6% cota de piata. Minutul de aur a fostinregistrat la ora 22:53 cand, la nivelul intregii populatii aRomaniei, peste 3 milioane de romani erau cu ochii pe State deRomania, ProTV inregistrand 16 puncte de rating si o cota de piatade 31.6%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO