ZF 24

Petru Prunea a fost inlocuit cu Ionescu Anton in functia de presedinte al CA la SSIF Broker

27.03.2009, 11:24 23

Petru Prunea a fost inlocuit cu Ionescu Anton in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al SSIF Broker, dar va ramane directorul general al societatii, a anuntat astazi societatea de investitii, intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

"Membrii Consiliului de Administratie intruniti in sedinta lunara din data de 26.03.2009 au hotarat alegerea unui nou Presedinte al CA. Incepand cu aceasta fata prerogativele functiei de presedinte vor fi indeplinite de Anton Ionescu. Directorul general al societatii, Petru Prunea, ramane in continuare membru in Consiliul de Administratie al SSIF Broker", se arata in comunicatul SSIF Broker.

Actiunile companiei au fost suspendate si vor reveni la tranzactionare la ora 11:53. Inainte de suspendare, titlurile erau cotate in crestere cu 14%.

Profitul SSIF Broker Cluj-Napoca a scazut semnificativ anul trecut, de la 38,3 milioane lei la 1,3 milioane lei (370.000 de euro), ca urmare a pierderilor inregistrate pe partea de exploatare.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO