ZF 24

Prabusirea unui pod in Vietnam provoaca moartea a 60 de persoane

26.09.2007, 11:51 18

Cel putin 60 de muncitori au fost ucisi si 100 sunt dati disparuti dupa ce un pod, la constructia caruia lucrau in orasul Can Tho din sudul Vietnamului, s-a prabusit miercuri, citeaza Reuters declaratiile politiei si ale unui antreprenor.

Televiziunea de stat Vietnam TV a difuzat imagini cu structura de beton si otel care s-a prabusit in orasul Can Tho si a informat ca inca sunt victime prinse sub daramaturi. Orasul se afla la 170 de kilometri sud de centrul comercial al tarii, Ho Chi Min.

Publicatia online VnExpress i-a citat pe oficialii de la Hanoi care au declarat ca esafodajul unor sectiuni ale podului peste raul Hau s-a prabusit in jurul orei locale 08.30 (04.30 ora Romaniei), cand muncitorii tocmai isi incepusera tura.

"Am auzit o explozie puternica si apoi am vazut un nor de praf si am auzit tipetele muncitorilor prinsi sub daramaturi," a citat ziarul un inginer care se afla la fata locului.

Autoritatile din Can Tho au declarat ca aproximativ 250 de ingineri si muncitori angajati la trei antreprenori japonezi - Taisei, Kazima si NipponSteel - se aflau la locul constructiei in momentul accidentului.


Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO