ZF 24

Prigoana, despre rezultatul fiului sau: I-am zis sa isi ia cravata violet! El, nimic... 'Batman, Batman!'... Ce sa-i faci?

18.01.2010, 11:52 26

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, luni, inainteasedintei BPN, ca este multumit de rezultatul obtinut de fiul sau,Honorius la alegerile din Colegiul 1, sustinand ca acesta s-a batutcu trei partide si cu un sef de campanie care este primar si ca afost si "atacat energetic", conform Mediafax.

Intrebat cum comenteaza rezultatul slab al lui Honorius Prigoanala scrutinul de duminica, Silviu Prigoana a comentat: "Cum sa fieslab, la 23 de ani? 30% vi se pare slab? Nemaitinand cont ca amfost atacati energetic".

"I-am zis (lui Honorius Prigoana - n.r.): Ia-ti, mai, cravataviolet! El, nimic: Batman, Batman! Ce sa ii fac?!", a continuat el,facand aluzie la strategia de lupta a lui Basescu prin purtareaunei cravate violet pentru a nu fi afectat de "atacul energetic"indreptat asupra lui Geoana.

Prigoana a mai spus ca el s-ar fi asteptat la un rezultat demaxim 12%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO