ZF 24

Prima masina Renault cu propulsie electrica, lansata in Romania in 2011 -GALERIE FOTO

Prima masina Renault cu propulsie electrica, lansata in Romania in 2011
15.09.2009, 16:56 27

Renault a prezentat marti, la Salonul Auto de la Frankfurt,patru concepte de automobile cu propulsie electrica, toate urmandsa intre in productie, dintre care unul, Fluence, va fi lansat inRomania la sfarsitul anului 2011, a declarat pentru Mediafax directorulmarcii Renault in Romania, Dora Pasare.

Conceptul denumit Fluence Z.E. (zero emissions), prezentat deRenault la Frankfurt, pastreaza trasaturile de design ale modeluluiFluence, care dispune de motorizari cu ardere interna, automobilcare va fi lansat in Romania in luna noiembrie a acestui an.

Versiunea de serie a conceptului Fluence Z.E., un sedan dedimensiuni medii, va aparea in 2011, va avea o autonomie de 160 dekilometri si va putea fi incarcata la orice priza, un ciclu completdurand opt ore. O alta optiune de a incarca masina va fi sistemuldenumit "quick drop", prin care bateria consumata va putea fischimbata, in cateva minute, cu alta incarcata, la un centruspecializat.

"Pentru a pune la punct infrastructura necesara, deja purtamdiscutii cu autoritatile locale", a spus Pasare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO