ZF 24

Promoţie masivă Ryanair: Bilete de la 9,99 euro începând de astăzi. Până când este valabilă promoţia

Promoţie masivă Ryanair: Bilete de la 9,99 euro...

Autor: Ştefan Stan

23.06.2017, 15:17 14927

Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost european, lansează de vineri promoţia "Nebunia de mijloc de vară", cu până la 20% reducere pentru două milioane de locuri pentru călătorii în perioada iulie - noiembrie. 

Acest tarife promoţionale sunt disponibile acum, începând de la doar 9.99€, dar trebuie rezervate înainte de miezul nopţii, Duminică (25 iunie), şi pot fi găsite doar pe pagina web Ryanair.com.

“Vara este aici şi pentru a sărbători, lansăm promoţia "Nebunia de mijloc de vară", cu până la 20% reducere pentru două milioane de locuri de pe întreaga reţea Ryanair. Tarifele pornesc de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada iulie – noiembrie, şi pentru că această ofertă extraordinară se va încheia la mijlocul nopţii, Duminică, 25 iunie, invităm clienţii să-şi lase cremele solare şi să acceseze Ryanair.com pentru a-şi rezerva, astăzi, aceste tarife nebune.” 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO