ZF 24

Recrutarea absolventilor de Harvard sau cum e sa dai interviuri in campus cu presedintii Merrill Lynch sau Goldman Sachs

29.05.2008, 21:45 22

Sapte interviuri de cate jumatate de ora intr-o zi. Printr-un astfel de maraton trebuie sa treaca absolventii de Harvard care vor un job in una dintre cele mai mari companii americane.

"Reprezentantii marilor compani vin in fiecare an in campus in numar foarte mare. Spre exemplu, vine presedintele de la Merrill Lynch sau vicepresedintele de la Goldman Sachs. Interesul este foarte mare fata de Harvard, mai ales pentru ca marile companii nu aduc doi tineri de 20-30 de ani de la resurse umane care sa faca interviuri. Sefii se implica in mod activ in a-si gasi viitori angajati", explica Alexandru Manaila, intervievatorul Harvard pentru Romania, care este si licentiat in economie la Harvard College.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum variaza salariile celor angajati dupa absolvire si care sunt dificultatile in intelegerea de catre romani a mentalitatii americane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO