ZF 24

Recrutarea pe baza de success fee, in stadiul de Cenusareasa in companiile locale

15.06.2008, 14:00 34

Numarul firmelor de recrutarea care lucreaza exclusiv pe baza de success fee sau taxa de succes este foarte mic in Romania. O posibila explicatie? Recruiterii nu sunt dispusi sa isi asume riscurile pe care le presupune acest stil de lucru.

"Se poate spune ca in Romania nu exista o piata a recrutarii pe baza de success fee. Acest lucru se intampla pentru ca piata fortei de munca este lipsita de maturitate. Totul pleaca de la companiile-client, pentru ca nu isi analizeaza cu atentie resursele interne, fie ca este vorba de cele umane sau de cele financiare", declara Florin Ochiana, country manager al Grafton Recruitment, firma de recrutarea care ofera servicii bazate exclusiv pe success fee sau taxa de succes.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, ce inseamna "succes fee" si care sunt riscurile la care se expun firmele care lucreaza exclusiv in acest mod.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO