ZF 24

Reţeaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu deschide un nou centru stomatologic în Slobozia, în urma unei investitii de 600.000 de euro, urmând ca până la finele anului să inaugureze o unitate similară şi la Călăraşi

Reţeaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu deschide un nou...

Autor: Roxana Rosu

16.10.2023, 10:47 143

 

Reţeaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu deschide un nou centru stomatologic în Slobozia, în urma unei investitii de 600.000 de euro, şi ajunge la cinci centre la nivel national, urmând ca până la finele anului să inaugureze o unitate similară şi la Călăraşi.

Reţeaua este prezenţă în Bucureşti, Giurgiu, Olteniţa şi Slobozia.

În Slobozia, compania a investit în construcţia unui imobil nou, care permite funcţionarea unei clinici cu toate facilităţile şi specializarile medicale stomatologice. Unitatea are patru cabinet, radiologie dentară digitală şi spaţii speciale pentru tratamentul copiilor.

“Construim o infrastructură medicală durabilă ce urmăreşte îngrijirea pacientului pe întreaga durată a vieţii sale, de la apariţia primului dinte până la o vârsta înaintată. Acest model de clinica stomatologica este centrat pe nevoile pacientului şi vizează construirea unei relaţii de încredere pe termen lung cu instituţia noastră. Îngrijirea este asigurată de o echipă de medici supraspecializati, iar dezvoltarea profesională continuă a personalului este o prioritate pentru noi” a declarat Dr. Virginia Ardeleanu, fondatorul reţelei.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu este formată din 30 de medici, cu practica în spital şi mediul privat.

“Comunităţile locale au nevoie de servicii medicale de calitate, sigure, rapide şi eficiente, care ajută pacienţii să economisească timp şi bani. Pacienţii din Slobozia, pot trata de acum majoritatea afecţiunilor dentare într-o singură intervenţie în clinica noastra”.

Tratamentele pot fi plătite şi în rate sau prin carduri cadou Sodexo, Up Romania si Edenred. Clinica Dr. Ardeleanu oferă şi varianta de abonamente corporate.

Numărul cabinetelor medicale stomatologice din sistemul de sănătate a înregistrat o creştere medie anuală de aproximativ  3% în perioada 2010-2018. În 2019 sistemul privat deţinea peste 99% din unitătile de pe acest segment.

Totusi, la nivelul Uniunii Europene, România se află pe ultimele locuri în ceea ce priveşte numărul de consultaţii stomatologice medii anuale la care participă un cetătean. Astfel, în timp ce în România numărul mediu de consultaţii stomatologice pe an este de 0,4, în Olanda acest număr este de 2,8, fiind cea mai ridicată valoare la nivelul UE, conform Eurostat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO