ZF 24

Reţeaua locală de cafenele 5 to go a deschis un spaţiu în ansamblul rezidenţial HILS Pallady din Bucureşti

Reţeaua locală de cafenele 5 to go a deschis un spaţiu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.08.2023, 15:42 314

Reţeaua locală de cafenele 5 to go a deschis, la începul lunii august, un spaţiu în cadrul ansamblului rezidenţial HILS Pallady din partea de est a Capitalei.

Cafeneaua inaugurată în cadrul HILS Pallady are un design specific unei noi etape de dezvoltare pentru 5 to go, lanţ care a ajuns să numere aproximativ 500 de spaţii în Bucureşti şi în alte aproape 100 de oraşe din ţară, expansiunea având la bază sistemul de franciză.

HILS Pallady deserveşte o comunitate de peste 5.000 de locuitori în 12 blocuri cu 1.908 de apartamente. Complexul numără aproximativ 5.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi de birouri şi 2.013 locuri de parcare. Pe lângă noua cafenea, spaţiile comerciale vor găzdui formate de proximitate din mai multe arii precum clinică medicală privată, magazin alimentar sau farmacie.

HILS Pallady este un proiect finalizat de HILS Development, companie deţinută de Ionuţ Negoiţă. Tot el are în derulare în această perioadă şi complexul HILS Brauner, cu 1.350 de apartamente, ridicat integral şi în curs de finisare, cu termen de predare în martie 2024. Acestea sunt doar două dintre zecile de proiecte rezidenţiale care au fost demarate în ultimii ani în zona Theodor Pallady din Bucureşti. Ionuţ Negoiţă a mai dezvoltat, în aceeaşi zonă a Capitalei, ansamblul Palladium Residence şi spunea recent că vrea să investească şi într-un proiect de birouri care să completeze componenta comercială din zonă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO