ZF 24

Richard Moat pleaca de la Orange si se intoarce in Marea Britanie

Richard Moat pleaca de la Orange
31.03.2009, 12:38 28

Richard Moat, directorul executiv al Orange Romania, a decis sa plece "din motive personale" din pozitia pe care o ocupa in cadrul companiei, a anuntat Orange, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila. "Incepand cu aceasta data, Thierry Millet, actualul Director Comercial al Orange Romania, va prelua imediat interimatul in pozitia de CEO", au spus oficialii Orange.

 

Plecarea lui Moat este o surpriza, in conditiile in care el isi prelungise in septembrie 2008 mandatul de CEO al Orange Romania pentru inca doi ani.

Fostul sef al Orange Romania va pleca si din cadrul grupului France Telecom si se va intoarce in tara sa natala, Marea Britanie.

Richard Moat a facut parte din echipa Orange timp de 17 ani, ocupand pozitii importante la nivel international. De la preluarea pozitiei de CEO al Orange Romania, in septembrie 2004, Richard a crescut veniturile companiei de la 624 milioane de euro la 1,31 miliarde de euro in 2008 si a consolidat pozi]ia de lider al pietei locale.

Thierry Millet, care va prelua pozitia detinuta pana acum de Moat, a ocupat pozitia de director comercial al Orange Romania din luna octombrie a anului 2005 si a condus departamentele serviciul clien]i, marketing si vanzari. Thierry Millet are o experienta de 20 de ani in cadrul grupului Orange-France Telecom si a ocupat mai multe pozitii de top la nivel international.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO