ZF 24

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, va fi construit în doar nouă exemplare în această configuraţie, sub numele de Nighthawk

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, va fi construit în...

Autor: ProMotor

30.01.2015, 18:53 773

Când spui Rolls-Royce, nu prea te gândeşti la evacuări sport, scaune de tip scoică şi fibră de carbon. Dar uite că producătorul britanic de lux a reuşit să integreze una dintre cele trei componente amintite anterior în decapotabila Phantom Drophead.

Lemn, piele şi materiale de cea mai bună calitate. Acestea sunt lucrurile care îmi vin în minte când mă gândesc la Rolls-Royce. Dar uite că marca britanică a reuşit (sau nu) să integreze materialul folosit din ce în ce mai mult pe supermaşini: fibra de carbon.

Dar nu au folosit fibra magică undeva unde nu o poţi vedea, ci au pus-o fix în faţa ochilor, adică pe bord. Şi pe uşi. Şi pe consola centrală. 

Modelul cu pricina e Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, care va fi construit în doar nouă exemplare în această configuraţie, sub numele de Nighthawk. Iar toate cele nouă bucăţi vor merge doar în Statele Unite ale Americii.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO