ZF 24

Scania România are un nou şef. Fostul director pleacă în Irak

Scania România are un nou şef. Fostul director pleacă...
24.07.2013, 18:56 574

Scania România&Bulgaria a anunţat numirea lui Claes Nyqvist în funcţia de Director General al companiei începând cu data de 1 iulie.

După aproape 7 ani în cadrul Scania România & Bulgaria, Tord Holmstrom, fostul director general a acceptat un nou post la conducerea operaţiunilor Scania din Irak.

Nyqvist are o experienţă de peste 14 ani în Scania dezvoltată în diferite departamente precum vânzările de camioane şi servicii. După ce a ocupat diferite funcţii în cadrul Scania CV AB din Suedia, Claes Nyqvist s-a alăturat operaţiunilor companiei din Africa, în funcţia de director general pentru Scania Tanzania, unde a obţinut rezultate extraordinare privitoare la vânzarea de camioane rulate şi servicii. Ulterior, el a fost numit Director de Vânzări Piese Scania pentru zonele Africa, Asia & Orientul Mijlociu.

„Sper să am un impact pozitiv asupra operaţiunilor Scania România & Bulgaria, printr-o continuă dezvoltare a angajaţilor noştri, prin extinderea reţelei noastre de dealeri şi prin obţinerea unei cote de piaţă mai mari în ceea ce priveşte vânzarea de camioane rulate şi servicii", a declarat domnul Nyqvist.

Noul Director General doreşte să consolideze relaţia cu clienţii prin servicii care să satisfacă toate nevoile lor "Aştept cu nerăbdare această nouă provocare şi vreau să continui dezvoltarea bună pe care compania a avut-o până acum. Vom dezvolta şi mai mult relaţia cu clienţii noştri prin oferirea unor soluţii complete pentru ei " a afirmat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO