ZF 24

SCOP, cel mai important distribuitor de produse IT&C, si-a luat director de la Microsoft

28.01.2010, 13:28 128

Paul Miches este noul director executiv al SCOP Computers, celmai important distribuitor de produse IT&C din Romania, inlocul lui Horia Chitu, care va ocupa functia de drector executiv alcompaniei Docentris, divizia grupului SCOP specializata in solutiide procesare si management al documentelor.

Paul Miches s-a alaturat echipei SCOP Computers incepand cu lunanoiembrie a anului 2009. El se va ocupa de imbunatatirea eficienteioperationale si in sustinerea si dezvoltarea unui ecosistem departeneri bazat pe incredere.

Miches a lucrat in ultimii ani pentru birourile internationaleMicrosoft, desfasurandu-si activitatea la biroul britanic algigantului american si la sediul din München unde s-a ocupat panaanul trecut de programul Microsoft Unlimited Potential. Deasemenea, a fost implicat in actiuni de business development pentrusolutii de mobile payment la nivel global si derularea unor astfelde proiecte pilot in Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO