ZF 24

Sibienii de la CON-A, care au construit fabrica Bosch din Cluj, au făcut 60 de angajări în T1

Sibienii de la CON-A, care au construit fabrica Bosch din...

Autor: Laurentiu Cotu

07.05.2014, 00:06 640
Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, a recrutat în primul trimestru 63 de oameni, ajungând astfel la 430 de angajaţi, respectiv la aproximativ 600 de oameni la nivel de grup.
 
Majoritatea lucrărilor de construcţii pe care CON-A le derulează în prezent sunt pentru multinaţionale, însă oficialii companiei nu au oferit informaţii despre aceste proiecte.
 
„Beneficiarii noştri sunt în principal firme mari din domeniul privat, iar singura lucrare publică pe care o avem în derulare în prezent este sala polivalentă de la Cluj, al cărei beneficiar este municipiul Cluj-Napoca. De asemenea, în primul trimestru am încheiat un contract cu o companie multinaţională care realizează o fabrică proprie la Sibiu“, a declarat
pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul grupului de firme CON-A, fără să ofere mai multe informaţii în acest sens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO