SIF Banat-Crişana a făcut profit de 48 mil. lei din vânzări de acţiuni BRD şi caută noi oportunităţi

17 feb 2014 Autor: Roxana Pricop

SIF Banat-Crişana (SIF1) a încheiat luna ianuarie cu un profit record de 47,9 mil.lei (10,6 mil.euro), peste câştigul din primele nouă luni de anul trecut, vânzând din acţiunile BRD înainte de anunţul rezultatelor financiare. Bilanţul celorlalte SIF-uri variază între o pierdere de 777.000 lei (SIF Muntenia) şi un câştig de 2,18 mil. lei (SIF Oltenia).
 
Cele cinci SIF-uri au făcut în luna ianuarie profituri cumulate de 50,3 milioane de lei la active totale 6,6 miliarde de lei. De departe cea mai profitabilă dintre SIF-uri este Banat-Crişana cu un câştig de 47,9 milioane de lei, de peste 75 ori mai mare decât câştigul din ianuarie 2013 şi mai mare decât profitul înregistrat de societate în primele nouă luni ale anului 2013, care a fost de 36,1mil.lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.02.2014

 
Cuvinte cheie:
sif
, brd
, profit
, vanzari
, actiuni
, rezultate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide