ZF 24

SIFI Cluj Retail SA Bucureşti, societate controlată de SIF Imobiliare şi care detine spatii comerciale în Cluj Napoca, a semnat unui acord pentru vânzarea tuturor imobilelor din portofoliu pentru suma de 24,3 milioane euro

SIFI Cluj Retail SA Bucureşti, societate controlată de...

Autor: Roxana Rosu

14.03.2024, 10:56 514

SIFI Cluj Retail SA Bucureşti, societate la care fondul SIF Imobiliare înregistrat în Cipru detine 96,3% din actiuni, a anuntat joi la BVB semnarea unui acord pentru vânzarea tuturor imobilelor şi activelor fixe din portofoliu pentru suma de 24,3 milioane euro.

Promisiunea bilaterală de vânzare-cumpărare a fost semnată pe 12 martie.

Tranzactia este conditionată de aprobarea actionarilor în viitoarea adunarea generală, care va fi convocată de Consiliul de Administratie.

SIFI Cluj Retail SA (fosta Arta Culinară SA) detine câteva spatii comerciale în Cluj Napoca.

Conform celor mai recente date de pe siteul companiei, societatea oferă spre închirere spatii comerciale cu diverse destinatii: show room, restaurante, baruri, săli de evenimente, săli de fitness.

Actiunea SIFI Cluj Retail este tranzactionată pe piata AeRo a BVB şi s-a apreciat cu 29% de la începutul acestui an, după tranzactii de 63.119 lei. 

SIF Imobiliare are o capitalizare bursieră de 2,3 mld. lei fiind un emitent foarte puţin tranzacţionat dată fiind deţinerea de 99,9% a Lion Capital.

 

 

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO