ZF 24

Simona Halep: Ceea ce a făcut Hagi nu a făcut nimeni în ţara asta

Simona Halep: Ceea ce a făcut Hagi nu a făcut nimeni...

Autor: Claudiu Giurgea

22.05.2017, 17:48 1268

Simona a susţinut că l-a sunat pe acesta weekend-ul trecut, după ce a câştigat titlul la Madrid pentru a-l felicita pentru m ”Am vb cu el (Hagi) exact după finala mea şi meciul lui. Mă bucur enorm pentru Hagi, merită ceea ce i se întâmplă. Ceea ce a făcut el nu a făcut nimeni în ţara asta. Îi doresc mult succes în continuare şi să aibă încredere că e bun”, a declarat Halep la întoarcerea în ţară, potrivit Digi Sport.

La rândul său, Hagi a felicitat-o pe Simona imediat după ce a aflat că a câştigat la Madrid. ”Destiny (n.r. destinul), ăsta-i destiny (n.r. destinul)! La ea lucrurile sunt mai simple, lucrurile sunt confirmate, e la nivelul ăla foarte mare. Pentru noi s-a întâmplat ceva foarte important. A câştigat anul trecut, a câştigat şi anul ăsta. E unică, e puternică, e româncă. Ne reprezintă aşa cum trebuie. Sperăm ca şi noi ceilalţi să reprezentăm România la nivelul ei european”

Simona Halep va participa în perioada 28 mai - 11 iunie la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO