ZF 24

Slovacii de la ESET au relansat gama de soluţii pentru utilizatorii casnici: O simplă soluţie antivirus nu mai este suficientă. Este nevoie de protecţie all-in-one

Slovacii de la ESET au relansat gama de soluţii pentru...

Autor: Ioana Niţă

06.12.2023, 07:00 113

Compania de origine slovacă ESET, specializată în furnizarea de soluţii de securitate IT, a relansat gama sa de soluţii de securitate pentru utilizatorii casnici într-o variantă “all-in-one”, în condiţiile în care ameninţările cibernetice sunt tot mai multe şi tot mai sofisicate, nemaifiind suficientă o simplă soluţie de antivirus pentru ca sistemele şi dispozitivele folosite de utilizatori să fie protejate. Astfel, ESET a introdus trei niveluri noi de abonament pentru utilizatorii casnici şi a îmbunătăţit platforma ESET HOME, prin intermediul căreia aceştia îşi pot gestiona soluţiile de securitate cibernetică folosite.

„Este mai mult decât doar securitate, este un portofoliu cuprinzător conceput pentru a menţine clienţii noştri în siguranţă în peisajul digital de astăzi. Suntem dedicaţi dezvoltării tehnologiei fără compromiterea aspectelor de siguranţă. Echipa noastră a folosit expertiza de peste trei decenii în domeniu pentru crearea unei combinaţii puternice de inteligenţă artificială, cercetare umană şi protecţie în cloud, oferind o apărare de ultimă generaţie împotriva unei multitudini de ameninţări cibernetice. Noile niveluri de abonament ESET HOME Security oferă securitate pe mai multe straturi, protejează confidenţialitatea şi păstrează în siguranţă dispozitivele şi căminul clienţilor noştri”, a declarat Mária Trnková, Chief Marketing Officer în cadrul ESET.

Cele trei niveluri de abonament pentru gama de soluţii ESET pentru utilizatorii casnici sunt ESET HOME Security Essential (200 lei/an pentru un dispozitiv), ESET HOME Security Premium (250 lei/an pentru un dispozitiv) şi ESET HOME Security Ultimate (500 lei/an pentru 5 dispozitive). Nivelurile de abonament oferă protecţie all-in-one, de la nivelul esenţial de protecţie până la nivelul complet, acoperind nevoile complexe ale utilizatorilor şi ale gospodăriilor lor pentru confidenţialitatea şi securitatea vieţii digitale. Abonamentele ESET HOME Security sunt disponibile pe toate sistemele de operare majore, Windows, macOS, Android şi iOS.

Compania slovacă a îmbunătăţit şi platforma ESET HOME, care funcţionează ca o platformă de management complet al securităţii. Aceasta este parte integrantă a experienţei utilizatorului cu produsul, prin acţiuni precum gestionarea dispozitivelor, descărcarea sau actualizarea soluţiilor de securitate şi activarea funcţionalităţilor puternice precum securitatea VPN, Password Manager şi multe altele. Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorului şi a simplifica utilizarea platformei, ESET a făcut mai multe modificări de interfaţă, inclusiv introducerea secţiunii Overall Protection Status (statutul general de protecţie), astfel încât utilizatorii să poată verifica nivelul de protecţie pentru sistemele din familie dintr-o singură vizualizare. Aceasta combină atât starea de valabilitate a licenţelor deţinute, cât şi starea de securitate a dispozitivelor conectate la cont, încadrate în una dintre cele trei categorii: Protected, Attention Required şi Security Alert (Protejat, Atenţie necesară şi Alertă de securitate). Aceste modificări urmăresc să ofere clienţilor o protecţie de ultimă oră, care necesită o interacţiune minimă pentru a configura produsul. În acelaşi timp, noul ecosistem oferă opţiuni şi funcţionalităţi semnificative pentru utilizatorii proactivi care doresc să-l controleze şi să-l personalizeze cât mai mult. ESET HOME poate fi folosit ca un portal web uşor de utilizat, dar şi ca o aplicaţie mobilă disponibilă atât pentru iOS, cât şi pentru Android.

Soluţiile ESET sunt distribuite în România prin intermediul companiei Axel Soft IT Group, cu afaceri de 12 milioane lei în 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO