ZF 24

SLS Cargo, operatorul de logistică şi transport deţinut de FAN Courier, inaugurează primul terminal intermodal pe care îl operează exclusiv, în parcul industrial P3 Bucharest A1, după investiţii de 1,9 milioane euro

SLS Cargo, operatorul de logistică şi transport...

Autor: Roxana Rosu

13.09.2023, 10:32 2172

SLS Cargo, operatorul de logistică şi transport deţinut de FAN Courier, inaugurează primul terminal intermodal pe care îl operează exclusiv, în parcul industrial P3 Bucharest A1, în urma unei investiţii de 1,9 milioane euro.

Lunar, noul terminal va fi tranzitat de 15 trenuri care vor circula tur-retur pe traseul Constanţa Port – SLS Bucharest Intermodal Terminal.

Proiectul creşte semnificativ capacitatea de operare a companiei oferită până acum doar prin intermediul terminalului feroviar de la Buftea.

În ultimii trei ani, SLS Cargo a acumulat o suprafaţă totală închiriată de peste 55.000 mp, devenind, astfel, al doilea cel mai important chiriaş al parcului deţinut de P3 Logistic Parks de pe autostrada A1.

„Noul terminal vine în întâmpinarea nevoii de a identifica soluţii pentru numărul mic de terminale feroviare raportat la optimul necesar pentru piaţa românească. Ne bucurăm că am găsit în P3 Logistic Parks un partener alături de care am putut realiza o investiţie extrem de necesară atât pentru dezvoltarea noastră, cât şi pentru dezvoltarea transportului de mărfuri în regim intermodal. Folosind noul terminal, SLS Cargo introduce conceptul de «o singură fereastră», deoarece combină serviciile de transport rutier, maritim şi aerian cu oricare dintre serviciile de depozitare, distribuţie şi consultanţă vamală aflate, de asemenea, în portofoliul nostru”, a declarat Mihai Stoica, Managing Director SLS Cargo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO