ZF 24

Top 50 de cărţi pe care trebuie să le citeşti într-o viaţă

Top 50 de cărţi pe care trebuie să le citeşti într-o...

Autor: Mirela Ujică

04.05.2014, 15:20 1840

Mai e atât de puţin până la vremea acea perfectă de picnic şi până la cel puţin o vacanţă leneşă petrecută (sperăm noi!) într-un hamac! Aşa că e musai să ne alegem de pe acum lecturile care ne vor încânta zilele de vară.

Eşti o cinefilă înrăită? Atunci trebuie să te laşi inspirată de topurile noastre cu cele 23 de cărţi celebre transformate în filme de succes şi cele 16 cărţi pe care să le citeşti înainte să apară filmul. Suntem sigure că ţi-ai trecut deja câteva titluri pe listă dintre toate sugestiile noastre; noi de exemplu ne-am comandat la unison thriller-ul Gone Girl scris de Gillian Flynn ce va fi ecranizat anul acesta de David Fincher cu Ben Affleck şi Rosamund Pike în rolurile principale.

Ai nevoie de o lectură uşoară de vacanţă? O carte pe care să o porţi cu tine în geanta de plajă şi pe care să o savurezi pe marginea piscinei cu un cocktail alături? De la cărţile lui Candace Bushnell la cele ale lui Lauren Weisberger şi trecând prin seriaBridget Jones a lui Helen Fielding, am trecut în revistă cele 10 cărţi chick-lit care te vor amuza de fiecare dată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO