ZF 24

Turcii de la Bozlu vor să dezvolte în România şi proiecte rezidenţiale

Turcii de la Bozlu vor să dezvolte în România şi...

Autor: Ioana David

04.05.2014, 21:00 166

Grupul Bozlu din Turcia are în plan în 2015  investiţii în zona de real estate în România, pe segmentul rezidenţial, după ce compania s-a axat până în prezent pe proiecte în zona medicală. 

Reprezentanţii companiei nu au oferit deocamdată mai multe informaţii despre aceste planuri. 

Bozlu a inaugurat recent, în nordul Capitalei, un centru de tratament al can­cerului denumit Neolife.  Deschiderea centrului nu este primul pas al grupului Bozlu pe piaţa locală, în condiţiile în care turcii operează de mai mulţi ani, în Pan­te­li­mon, fabrica de radiofarmaceutice (substan­ţe folosite pentru diagnosticare în domeniul can­cerului) Monrol.

Ismail Dernek, vicepreşedinte al diviziei de healthca­re din cadrul Bozlu Holding, a spus că România nu este un mediu atât de dinamic, iar procesele sunt foarte lungi. Primele planuri pentru deschiderea unui centru în România au fost schiţate în 2010 şi că în toată această pe­rioa­dă s-a confruntat cu „prea multă fluctaţie în po­litică“, ceea ce afectează strategia companiilor pe termen lung.

„Am dori să grăbim lucrurile, însă depindem de finanţarea publică şi va mai dura până să ne dezvoltăm. În Turcia lucrurile se întâm­plă mult mai rapid“, a adăugat Ismail Dernek.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO