ZF 24

Una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoral, care concurează cu Mamaia, dar este mult mai puţin cunoscută. “Începe să arate ca în Egipt”. VIDEO

17.10.2015, 17:44 9060

Deşi Mamaia încă este cea mai căutată destinaţie de pe litoralul românesc, o altă staţiune de la area Neagră are toate şansele să o detroneze în scurt timp. Printre clădirile ridicate în perioada comunismului, au apărut hoteluri de 4 şi 5 stele, în care s-au investit milioane de euro, iar amenajările exterioare i-au făcut pe turişti să spună... “Plaja începe să arate ca în Egipt”.

Treptat, sudul litoralului românesc începe să atragă tot mai mulţi turişti atraşi de servicii de 5 stele, pe care le găsesc la preţuri mult mai rezonabile decât cele percepute în Mamaia.  Proprietarii au investit milioane de euro în fostele unităţi de cazare comuniste şi le-au pregătit clienţilor tot confortul, departe de restul zonei care are nevoie de investiţii majore.

 

Staţiunea Venus renaşte încet, dar sigur, cu ajutorul hotelurilor de 4 şi 5 stele recent deschise, care au un grad de ocupare de aproape 100% pe timp de vară. Turiştii sunt extrem de mulţumiţi de serviciile pe care le primesc, dar şi de amenajările exterioare din jurul unităţilor de cazare.  "Plaja începe să arate ca în Egipt. Sunt la standardele de afară, nu văd ceva mai mult afară decât aici", a declarat un turist pentru stirileprotv.ro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO