ZF 24

Valoarea terenurilor neexploatate de Plaza Centers a scazut cu circa 20% anul trecut

Valoarea terenurilor neexploatate de Plaza Centers a scazut cu circa 20% anul trecut
24.03.2010, 11:09 22

Valoarea de piata a terenurilor cumparate de compania dedezvoltare imobiliara Plaza Center in orasele Timisoara, Iasi,Slatina, Targu-Mures si Hunedoara a scazut pe parcursul anuluitrecut cu aproape 20%, pana la circa 45 de milioane de euro,potrivit unui raport al companiei.

In acelasi timp, valoarea proiectelor Casa Radio (Bucuresti) siCsiki Plaza (Miercurea Ciuc) a crescut pe parcursul anului trecut,datorita faptului ca firma a realizat o serie de lucrari pe acestesantiare in 2009.

Proiectul de la Casa Radio era evaluat la inceputul anului la181 mil. euro (fata de 158,7 mil. euro la sfarsitul anului 2008),in timp ce valoarea de piata a proiectului din Miercurea Ciuc acrescut de la 8,1 mil. euro la 14,8 mil. euro.

Plaza Centers ramane inca intr-o situatie de expectativa,lucrarile de constructie fiind blocate la toate proiectele dindiverse motive, legate in special de finantare si de contractele deinchiriere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO