ZF 24

Virgil Mândru, proprietarul pro­du­că­torului de vinuri din Tohani: Anul a început puţin ezitant, nu se simte un optimism foarte mare; cred că odată cu pri­măvara şi vacanţele va reveni şi opti­mismul

Virgil Mândru, proprietarul pro­du­că­torului de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.05.2017, 13:00 294

Producătorul de vinuri Tohani (jud. Prahova) a înregistrat în primele patru luni o creştere de circa 6% a afacerilor, un ritm mai scăzut decât cel de anul trecut, pe fondul unui sentiment de pesimist observat în rândul consumatorilor, spune proprietarul companiei, Virgil Mândru.

În afara de zona de vinuri, antreprenorul a investit şi în brandul de apă minerală Cheile Bicazului, operat prin intermediul societăţii Natural Aqua Group din judeţul Neamţ. În total, grupul a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 12 milioane de euro.

„Anul trecut, cifra de afaceri a crescut cu peste 20% faţă de anul precedent. 2016 a fost un an foarte bun. Anul acesta a început puţin ezitant, nu se simte un optimism foarte mare în piaţă. Noi avem o creştere în primele patru luni, de circa 6%, dar este un ritm mai scăzut faţă de cel de anul anterior. Există un pesimism în rândul consu­matorilor. Dar cred că odată cu pri­măvara şi vacanţele va reveni şi opti­mismul, asta dacă nu se întâmplă nimic din punct de vedere politic“, a spus Virgul Mândru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO