ZF 24

Volkswagen prezintă luni veriga lipsă din gama de sedan-uri

Volkswagen prezintă luni veriga lipsă din gama de...

Autor: Anca Dumitrescu

01.03.2015, 17:41 506

VW a publicat în această săptămână imagini al automobilului cu patru uşi aflat în stadiu de concept, dar nu a oferit alte detalii înainte de prezentarea acestuia, în timpul unui eveniment de presă la Geneva.

Surse din cadrul VW au spus însă că este foarte probabil ca acest prototip să intre în producţie şi să fie poziţionat peste actualul sedan CC cu patru uşi.

Noul automobil ar elimina spaţiul existent în gama VW, între modelul de dimensiuni medii Passat şi modelul de referinţă al brandului, Phaeton.

VW a mai încercat să umple acest spaţiu în 2008, cu modelul premium Passat CC. Ulterior compania a eliminat din denumire numele Passat, pentru a diferenţia automobilul de modelul standard Passat, al cărui preţ porneşte în Germania de la 26.075 de euro. Modelul CC costă 33.700 de euro.

Preţul modelului de serie al conceptului care va fi dezvăluit la Geneva ar porni de la circa 50.000 de eruro, cu 22.000 de euro mai puţin faţă de preţul din Germania al automobilului Phaeton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO