ZF Investiți in România

ZF Investiţi în România! Ionuţ Nicolescu, Grand Development: Judeţul Braşov atrage tot mai multe investiţii. Noi facem un proiect de 12 mil. euro

19.07.2023, 00:06 Autor: Bogdan Alecu

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Deve­lopment investeşte peste 12 milioane de euro în dezvol­tarea Montebello Transylvania Resort, amplasat lângă Braşov. Compania a fost fondată şi este condusă de Ionuţ Nicolescu după ce a realizat exit-ul din compania de con­sultanţă imobiliară SVN România şi holdingul imobiliar Meta Estate Trust, companii unde a fost unul dintre co-fondatori. „Braşovul se va dezvolta foarte mult. Con­fir­mă rezul­tate atât macro, cât şi din punct de vedere imobi­liar şi va atrage şi mai multe investiţii datorită infra­struc­turii şi aeroportului“, a declarat Ionuţ Nicolescu, fonda­tor al Grand Development, în cadrul emisiunii ZF Inves­tiţi în România! Un proiect ZF & CEC Bank.

Montebello Transyl­vania Resort va fi format din 47 de vile tip chalet scan­dinav, cu spaţii mari vitra­te şi dotări premium, pre­cum şi facilităţi indivi­dua­le cum ar fi foişor, jacuzzi, grădini private amenajate peisagistic şi două locuri de parcare private. Pro­iec­tul este am­plasat într-o poiană montană de 2,6 hec­tare din apropierea Bra­şo­vului, în mijlocul unei păduri loca­lizate pe raza localităţii Cristian şi în apropiere de drumul Râşnov - Poiana Braşov.

Montebello Transylvania Resort reprezintă un pro­iect de reconversie, fiind dezvoltat pe fostul amplasament al unei fabrici de cărămidă, abandonată de peste 25 de ani. În ultimele 12 luni au fost realizate ample lucrări de conectare şi racordare a terenului la toate reţelele utilita­re, care anterior se aflau la distanţe de câţiva kilometri de proiect. În prezent se efectuează branşările individuale ale vilelor precum şi amenajările generale ale terenului şi pro­iectului, care va include şi trei parcuri şi o serie de facilităţi, inclusiv un serviciu de concierge pentru rezer­vări, închirieri de echipamente sportive şi servicii de catering şi aprovizionare. Prima fază a proiectului va fi finalizată în luna noiembrie a acestui an.

„Braşovul a devenit a doua cea mai mare piaţă rezidenţială regională din România şi este piaţa care oferă cel mai mare randament investiţional din ţară, proprietăţile de aici atrăgând turişti pe întreaga perioadă a unui an. Potenţialul de dezvoltare al Braşovului este uriaş iar deschiderea Aeroportului Internaţional va aduce un plus semnificativ pe toate palierele economice, inclusiv pe cel turistic - doar două curse charter pot ocupa întreaga capacitate hotelieră de cinci stele din Braşov. Am decis astfel să dezvoltăm nu doar un proiect care să satisfacă dorinţele unui cumpărător a unei locuinţe premium de vacanţă ci şi un produs care să ofere un randament investiţional ridicat“, a declarat Ionuţ Nicolescu, fondator Grand Development.

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank