ZF Live

Oprean, Arobs Transilvania: Vrem să ne listăm în toamnă la bursă şi să atragem fonduri pentru achiziţia altor firme

Autor: Roxana Rosu

14.05.2015, 00:06 293
Furnizorul de soluţii software Arobs Transilvania din Cluj-Napoca vrea să se listeze în toamnă la BVB pentru a atrage fonduri de 3-4 milioane euro în vederea achiziţionării unor firme de IT din ţară, dar şi din străinătate, a spus la ZF Live proprietarul companiei, omul de afaceri Voicu Oprean.
 
„Vreau să cotez Arobs la bursă în toamnă. Pentru că doresc să pot achiziţiona alte firme şi vreau să folosesc în acest sens banii din bursă. Suntem interesaţi atât de firme din România, cât şi de afară. Avem oferte de creditare de la bănci, dar cred că un mix între un credit bancar şi bursă este mai eficient“, a spus Oprean. Compania are acum trei linii de business şi două filiale, în Ungaria şi Republica Moldova.
 
Omul de afaceri a precizat că, după realizarea viitoarelor achiziţii, există mai multe posibilităţi de integrare, fie prin preluarea completă a afacerii, fie prin transferul portofoliului de clienţi sau păstrarea firmei de sine stătătoare cu Arobs acţionar. În plus, omul de afaceri vrea ca angajaţii care dezvoltă o aplicaţie de succes să primească acţiuni în cadrul firmei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO