ZF Live

VIDEO ZF Live. „Anual trebuie alocat un buget de 750 de lei pentru încălţămintea copiilor”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 28 februarie, cu Macrina Vendlinger, proprietarul pantofioriveseli.ro

Autor: Ştefan Stan

28.02.2014, 13:47 452

Părinţii cheltuie în jur de 750 de lei pe încălţămintea copiilor în condiţiile în care se schimbă 3-4 perechi de pantofi pe măsură ce piciorul preşcolarilor creşte, estimează Macrina Vendlinger, proprietarul site-ului pantofioriveseli.ro.

„Un copil creşte cu 3-4 numere pe an, aşa că se pot folosi 3-4 perechi de pantofi pe an, dacă sunt de calitate. Sfatul meu: investiţi într-o pereche de încălţăminte bună, pentru că dacă investiţi în perechi de proastă calitate, sfârşiţi să cumpăraţi de mai multe ori şi plătiţi mai mult”, a declarat Vendlinger la emisiunea ZF Live de vineri, 28 februarie. 

Preţul pantofilor pentru copii este de 219 lei pe site-ul deţinut de către soţii Vendlinger.

„Calitatea costă. Suntem un site middle-market. Piaţa medie este între 70-100 de euro. Piaţa de lux trece peste 100 de euro. Părinţii trebuie să se uite în primul rând la detalii: dacă talpa este flexibilă, ce fel de piele are pantoful, dacă este sau nu rigidă, ce fel de cusături are produsul, materialul din care este făcut, lipiciul folosit”, a mai spus  Macrina Vendlinger.

Site-ul pantofioriveseli.ro, înfiinţat în 2012, a realizat venituri de 100.000 de euro anul trecut. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO