ZF Live

VIDEO ZF Live. „Este cea mai bună perioadă pentru achiziţia unui imobil”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de joi, 23 ianuarie, cu Anca Bidian, CEO Kiwi Finance

23.01.2014, 13:53 1476

Acum este momentul cel mai potrivit pentru achiziţia unei locuinţe având în vedere costul minim istoric al creditelor imobiliare dar şi stabilizarea preţurilor la un nivel minim pe piaţa imobiliară, este de părere Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

„La acest moment sunt cel puţin 10 oferte în piaţă cu dobândă sub 6% la lei pentru credite imobiliare. În criză sunt oportunităţi, oportunitatea este acum. În 2008 piaţa imobiliară era dincolo de orice limită, dobânzile la credite erau aproape duble decât acum şi totuşi se vindeau proiecte de la stadiul de pix. Atunci toată lumea cumpăra”, a spus Bidian în cadrul emisiunii ZF Live de joi, 23 ianuarie.

Reprezentantul Kiwi Finance a menţionat faptul că preţurile locuinţelor din zonele limitrofe se menţin pe un trend descrescător, însă imobilele din zonele importante ale marilor oraşe au început să se scumpească.

„Piaţa imobiliară a ajuns într-o zonă de confort din care mai jos nu poate scădea. Este momentul care atrage investitorii. Anul trecut am avut solicitări din partea mai multor investitori noi pe piaţa imobiliară şi vorbim de dezvoltatori mari”, a mai spus Anca Bidian.

Kiwi Finance deţine 80-90% din piaţa de brokeraj a creditelor şi a intermediat anul trecut credite în valoare de 60 de milioane de euro, potrivit lui Bidian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO