ZF Live

Video ZF Live: Ionescu, Interpaking: Parcarea de la Universitate suferă din cauza parcagiilor din zonă

04.03.2015, 16:44 204

Gradul de ocupare al parcării subterane de la Universitate este de circa 25% pe zi, menţinându-se sub 50% chiar şi în intervalul de vârf 8.00-18.00, în condiţiile concurenţei nemaîntâlnite în alte oraşe europene din partea parcagiilor ilegali, a declarat miercuri la ZF Live Cezar Ionescu, reprezentant Interparking.

“Parcarea la Universitate este 4 lei pe oră. S va trece la tarifare la 15 minute după prima oră. LA ocupare suntem sub estimările din business plan. În zonă poţi gara pe trotuar, pe trecerea de pietoni, pe flori, ba chiar eşti invitat să o faci”, a spus Ionescu.

El a adăugat că există discuţii între investitor şi primărie, poliţie, pentru monitorizarea parcărilor de pe străzile din jur, dar deocamdată nu s-a făcut nimic concret.

Anul trecut, parcarea a generat venituri de 562.000 euro, din care se scad cheltuielile operaţionale, utilităţile, alte taxe.Investiţia totală a grupului belgian Interparking a fost de 10 mil euro.

Urmăriţi aici înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 4 martie

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO