ZF Live

VIDEO ZF Live. Managing director Intermedicas: Dintre românii care cer o a doua părere medicală, jumătate aleg să facă tratamentul în străinătate

Autor: Roxana Rosu

11.05.2015, 14:04 122

Numărul românilor care caută o a doua părere medicală avizată este în creştere, anul trecut circa 600 de pacienţi apelând la serviciile Intermedicas, companie specializată pe această nişă de servicii medicale, iar numărul acestora se va dubla în acest an, a spus la ZF Live Ana Maria Marian, managing director al firmei.

“Este o piaţă mare, dar trebuie educată. Toată lumea caută o a doua părere, cautăm cei mai buni doctori prin intermediul cunoştinţelor şi încercăm să ajungem la ei. Intermedicas oferă aceste servicii, analizează dosarul medical, recomandă un medic specialist, din ţară sau străinătate şi facilitează accesul pacientului la el”.

Compania are în medie 50 de pacienţi pe lună şi a încheiat 2014 cu afaceri de 300.000 euro, mizând în acest an pe un avans de 50% al veniturilor şi dublarea numărului de clienţi.

Urmăriţi aici mai multe subiecte din ZF Live

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO