ZF Live

VIDEO ZF Live. Matematica, fizica şi electronica sunt limbile străine cu care poţi vorbi cu oameni tehnici din domeniul IT. Urmăriţi ZF Live de vineri, 18 iulie, cu Emil Slusanschi, Facultatea de Automatică

18.07.2014, 13:24 1610

Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 18 iulie, cu Emil Slusanschi, prodecan al Facultăţii de Automatică

Cel mai important avantaj al unui absolvent al Universităţii Politehnica în general şi al Facultăţii de Automatică în special îl reprezintă posibilitatea de a-şi alege jobul pe care şi-l doreşte, în compania pe care şi-o doreşte, a declarat la ZF Live Emil Sluşanschi, prodecan şi absolvent al Facultăţii de Automatică.

“Facultatea de Automatică vorbeşte de la sine. Avem standarde foarte ridicate, iar generaţiile pe care le producem sunt foarte bine pregătite. Nu agajatorii decid pe cine vor să recruteze, ci absolvenţii îşi aleg compania în care vor să se dezvolte”, a spus Sluşanschi.

 

El consideră că alegerea studenţilor de a rămâne în ţară sau de a pleca la un job în străinătate ar trebuie să fie bine informată, motiv pentru care absolvenţii ar trebui să plece pentru o anumită perioadă de timp în afară. “Cei care hotărăsc să revină în România sunt conştienţi că aici pot face o diferenţă semnificativ mai mare decât în afară şi pot munci la ceva care să aducă valoarea adaugată în ţară. Este unul dintre lucrurile cu care îi atragem cel mai mult pe proaspăt absolvenţii de liceu”, a menţionat prodecanul Facultăţii de Automatică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO