ZF Live: Alexandru Jurcă, de la EcomHackers: Cu 5.000 de euro poţi să faci o primă comandă şi să o trimiţi în depozitele Amazon

22 mai 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Comerţul electronic oferă în prezent mai multe oportunităţi de business decât re­tai­lul tradiţional, în condiţiile în care pre­ţurile şi comisioanele percepute sunt mai mici, iar dacă producţia se realizează în China, costurile aferente se reduc cu circa 50%.

Astfel, în prezent, pentru a începe un business online prin intermediul Amazon, cel mai mare retailer online din lume, un antre­prenor trebuie să investească circa 5.000 de euro, potrivit companiei Ecom­Hackers, specializată în consultanţă de business în online.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.05.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Alexandru Jurca
, la EcomHackers
, Amazon
, online
, business
, vanzare
zf.ro
Abonează-te la Închide