ZF Live. Cristian Dascălu, partener Gapminder: Peste 20 de start-up-uri pot lua de la noi finanţări de 25.000-100.000 de euro

13 mar 2018 Autor: Roxana Rosu

♦ În schimbul finanţării, fondul preia 6% din start-up, în cazul celor aflate în faza de early stage, şi până la un maxim de 15% în cazul afacerilor aflate deja în etapa de dezvoltare.

Start-up-urile aflate la început de drum, în faza de accelerare, pot lua finanţări cuprinse între 25.000 şi 100.000 euro în cadrul programului lansat de GapMinder, primul fond de investiţii de capital de risc, recent lansat în România, pentru etapa de early stage a noilor afaceri, cu fonduri totale de 26 milioane euro.

„Etapa de accelerare a afacerii porneşte cu finanţări de la 25.000 euro şi până la 100.000 euro, iar următoarea etapă, de la 200.000 euro până la 4 mil. euro. Putem mer­ge atât pe partea de validare a modelului de busi­ness, cât şi de finanţare până în mo­men­tul în care firma ajunge la o bază de clienţi care să asigure venituri stabile”, a spus Cris­tian Dascălu, partener la GapMinder, la ZF Live. În schimbul finanţării, fondul preia 6% din start-up, în cazul celor aflate în faza de early stage şi până la un maxim de 15% în cazul afacerilor aflate deja în etapa de dezvoltare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, video
, Cristian Dascălu
, Gapminder
, start-up-uri
, finantari
zf.ro
Abonează-te la Închide