ZF Live

ZF Live. Emanuel Oprea, COO, Poultry Investment: Ne-am bugetat afaceri de 80 mil. euro anul acesta. Vrem să transformăm brandul Puiul de Crăieşti dintr-un brand regional într-unul naţional

Emanuel Oprea, COO, Poultry Investment: Zilele acestea intră în producţie o nouă fermă de reproducţie, care a necesitat o investiţie de 5 mil. euro.

Emanuel Oprea, COO, Poultry Investment: Zilele acestea intră în producţie o nouă fermă de reproducţie, care a necesitat o investiţie de 5 mil. euro.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.04.2024, 18:00 149

Poultry Investment este un joint venture între familia Oprea, fondatoarea Oprea Avicom cu o tradiţie de 30 de ani în creşterea puilor de carne, şi grupul maghiar Hodler, cu tradiţie pe piaţa de cereale.

Poultry Investment, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa cărnii de pui creat de familia Oprea şi grupul maghiar Hodler Capital, şi-a bugetat anul acesta o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro, în creştere cu 23% faţă de anul precedent, rezultat pe care compania îl ţinteşte mizând pe majorarea producţiei.

„Anul 2023 a fost pentru noi un an destul de complicat, am venit după finalizarea procesului care a reprezentat crearea acestui joint venture între noi şi partenerul nostru din Ungaria, a unui an de organizare, un an care a venit cu destul de multe probleme şi din piaţă, în special cu inflaţia, care ne-a lovit destul de mult, mai ales în zona de cereale şi de utilităţi. Am încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 64 de milioane de euro, peste cifra de 60 de milioane de euro bugetată“, a spus Emanuel Oprea, COO al Poultry Investment în cadrul emisiunii de business ZF Live. În 2023, compania a avut o producţie de 25.000 de tone de carne, ceea ce o plasează pe locul cinci în România la acest capitol, conform informaţiilor furnizate de antreprenor. Pentru anul acesta, compania vrea să ajungă la o producţie de 35.000 de tone.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO