ZF Live

ZF Live. Mihai Filip, CEO şi fondator, Oves Enterprise: Oves Enterprise, companie care a plecat din Cluj, vinde software de securitate cibernetică pentru avioane F-16

Autor: Răzvan Botea

11.08.2023, 10:00 571

Mihai Filip, CEO şi fondator, Oves Enterprise: România este într-un punct strategic foarte bun. Este o zonă în care toată lumea vrea să fie. Toţi marii jucători din piaţa de apărare vor să fie în România. Este o zonă fierbinte.

Oves Enterprise, companie fondată de antreprenorul român Mihai Filip, produce software de apărare cibernetică pentru drone şi avioane F-16, a spus fondatorul la ZF Live, emisiune susţinută de Orange Business. Compania a ajuns la afaceri de 7 mil. euro anual şi 200 de angajaţi.

„Avem partea de inovaţie, dar în principal produsele pe care le construim sunt tot în zona de apărare. Vă dau un exemplu: cyber security pentru drone şi pentru avioane F-16. Şi mai avem zona de cyber security pe care o facem pentru partenerii noştri şi pe care ne dezvoltăm tot mai mult“, a spus el la ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO