ZF News

Sibienii de la CON-A mizează pe afaceri de 250 mil. lei, plus 5%: Ne bazăm pe semnalele de creştere a pieţei, resimţite încă de la finalul anului 2014

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Autor: Laurentiu Cotu

27.02.2015, 00:06 610
Compania de construcţii CON-A din Si­biu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, una dintre cele mai mari 100 de com­panii controlate de antreprenori ro­mâni, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 250 mil. lei (peste 56 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul trecut, pe fon­dul semnalelor de creştere a pieţei de profil. Sibienii au realizat anul trecut afaceri de 237 mil. lei (53,3 mil. euro).
 
„În estimările noastre ne bazăm pe sem­nalele de creştere a pieţei, resimţite încă de la finalul anului 2014. Cu toate că semnalele sunt divergente, pe segmentul nostru de con­strucţii industriale şi civile estimăm o creş­tere de aproximativ 5% a pieţei“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.
 
Oficialii companiei au mai spus că în pre­zent au contractate mai multe lucrări decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Ma­joritatea lucrărilor de construcţii pe care si­bienii le derulează în momentul de faţă sunt pentru multinaţionale, CON-A fiind spe­cializată în servicii de antreprenoriat ge­neral pentru proiecte turn-key, servicii de pro­iec­tare, realizarea instalaţiilor electrice, me­canice şi sanitare, realizarea lucrărilor de fi­nisaje, produse prefabricate din beton, pre­cum şi confecţionarea şi montajul structu­rilor metalice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO