ZF News

SIF Banat-Crişana, acţiunile au revenit la cotaţiile din 2010

SIF Banat-Crişana, acţiunile au revenit la cotaţiile...

Autor: Roxana Pricop

25.02.2015, 00:04 788
Acţiunile SIF Banat-Crişana (SIF1) au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în creştere puternică, de 2,57%, până la cotaţia de 1,437 lei/titlu, nemaiatinsă din mai 2010. De la începutul anului, acţiunile au un avans de aproape 10% în condiţiile în care anul trecut acţiunile au crescut modest cu 1%.

SIF Banat-Crişana a trecut prin momente delicate la începutul lunii decembrie când procurorii DIICOT au descins la sediul acesteia din Arad pentru a face percheziţii în cadrul unei anchete care vizează delapidarea SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia, dar şi manipularea pieţei de capital. Dragoş Bîlteanu (fost preşedinte şi director general) şi Najib El Lakis (fost administrator) sunt în arest preventiv într-un dosar de delapidare şi manipulare a pieţei de capital, şi alţi doi administratori au demisionat la începutul lunii decembrie fără a da prea multe explicaţii.

Pe 2 martie, SIF1 organizează AGA pentru alegerea a patru noi administratori. Un număr record de 21 de candidaţi s-au înscris pentru aceste funcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO