ZF News

UniCredit a bătut palma cu Dascălu pentru un birou de 700 de angajaţi în Iaşi

Clădirea din Iaşi va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp, unde pot să lucreze 2.000 de angajaţi

Clădirea din Iaşi va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp, unde pot să lucreze 2.000 de angajaţi

Autor: Cristi Moga

03.03.2015, 00:06 1552
UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS), divizia de servicii a grupului bancar UniCredit, a închiriat un spaţiu de 7.000 de metri pătraţi în cadrul clădirii United Business Center 5  pe care omul de afaceri Iulian Dascălu o construieşte la Iaşi, birouri în care peste trei ani ar urma să lucreze în jur de 700 de oameni.
 
UBIS are de mai mulţi ani un birou la Iaşi, în cadrul căruia lucrează în prezent 300 de oameni, astfel că grupul bancar urmează să mai recruteze până în 2017 în jur de 400 de persoane.
 
Dascălu a început în luna septembrie a anului trecut lucrările la United Business Center (UBC) 5, clădire cu o suprafaţă închiriabilă de 15.000 de metri pătraţi, spaţiu în care vor putea fi amenajate birouri pentru aproximativ 2.000 de angajaţi.
 
„Până la începutul lui 2016, toţi cole­gii din Iaşi din cadrul UniCredit Busi­ness Integrated Solutions vor fi re­lo­caţi în United Business Center 5”, a declarat Girolamo Antonucci, branch manager în cadrul UniCredit Business Integrated Solutions.
 
Noul sediu va cuprinde angajaţii actuali de la departamentele de Tehnologia Informaţiei şi Comunicării şi Servicii Administrative, precum şi resursele care vor fi angajate în următorii ani în domeniile dezvoltării şi mentenanţei produselor software. Zona de birouri a proiectului Palas cuprinde în prezent patru clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 28.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum EBS, Raiffeisen sau Amazon. Palas mai cuprinde şi un mall de mari dimensiuni, un hotel şi un parc, investiţia anunţată în acest proiect depăşind 260 de milioane de euro. Pentru dezvoltarea Palas, Dascălu a apelat la sprijinul băncilor, iar UniCredit a fost unul dintre principalii finanţatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO