ZF Private health

ZF Private Health. Ioan Simion, spitalul Sanconfind din Câmpina: Lucrăm cu medicii mai întâi în regim part-time, până când ne convingem că au suficient de lucru în specialitatea lor. Nu poţi să-l angajezi full-time şi să aibă de lucru doar o zi

22.12.2023, 00:05 Autor: Mirabela Tiron

Spitalul privat Sanconfind din Câmpina, deschis în 2015, va finaliza anul cu afaceri de 28-29 mil. lei, faţă de nivelul de 24 mil. lei anul anterior. Recent, unitatea a primit aprobarea pentru câteva paturi pe spitalizare continuă şi a intrat în Programul Naţional de Protezare.

„Din punct de vedere financiar anul acesta este mai bun decât anul trecut cu 10-11%. Până la sfârşitul anului vom ajunge la 28-29 de milioane de lei. (...) Ortopedia a avut cel mai mare ritm de creştere ca număr de operaţii, ca diversitate a operaţiilor. Săptămânal se pun proteze de şold, proteze de genunchi, proteze de umăr, pe lângă alte operaţii clasice“, a spus Ioan Simion, fondatorul Sanconfind Câmpina, în cadrul emisiunii ZF Private Health. Spitalul Sanconfind, deschis în urma unei investiţii de 22 de milioane de euro, realizată de firma Confind (ce produce echipament petrolier) se întinde pe suprafaţa desfăşurată de 11.000 de metri pătraţi.

Sanconfind a obţi­nut aprobarea pentru a intra în programul na­ţio­nal de protezare. „Cu alte cuvinte, Casa ne va da nişte bani cu care vom putea cumpăra proteze şi vom putea asigura protezele pacienţilor în funcţie de banii pe care îi primim. (...) Am obţinut aprobarea şi pentru câteva paturi pentru spitalizare continuă“.

Spitalul, care se întinde pe 11.000 mp şi  are şase nivele, este amplasat în Poiana Câmpina, un specific fiind acela că foloseştea apa de la un izvor termal pentru procedurile de recuperare medicală.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea

Banca Transilvania Regina Maria